Fam. Geurts

Zaterdag 14 november 2015. We geven een feest omdat we 25 jaar getrouwd zijn en we allebei 50 jaar zijn geworden. Fuifgeluid verzorgd vanaf 21.00u de muziek met DJ Ruud achter de desk. Het is een super avond met muziek uit de jaren 80/90 en natuurlijk wat limburgse carnavalskrakers. De sfeer is super en met Ruud is het goed afspraken maken. Hij kijkt erg goed wat er in de zaal gebeurd, zodat het feest niet verloren gaat. We hebben veel positieve reacties gehad over de omlijsting van het feest. Ruud; BEDANKT!

Fam Snetselaar

Echt een super aanrader deze muziekzuil! Mooi geluid en het design alleen al heeft een grote aantrekkingskracht.
De microfoon werd netjes nageleverd! top!

Ruud bedankt!!

Buurtvereniging D'n Haenenhaof

Dankzij de iPad-muziekzuil van Fuif Geluid hebben wij weer kunnen genieten van onze jaarlijkse feestavond. Aangezien die avond ook het Nederlands elftal een WK-wedstrijd moest spelen hebben we ook nog gebruik gemaakt van een extra groot beeldscherm. Ruud had zo als vanouds alles weer tot in de puntjes verzorgd. Ruud bedankt!!

Fam. Ma

22 augustus hielden wij de babyborrel van onze pasgeboren dochter. Ruud regelde voor ons de koelkast, de muziekzuil, de steigerhouten statafels en een partytent vanwege het warme weer. De materialen die Ruud verzorgt zien er goed uit en zijn sfeerverhogend. Verder is het prettig afspraken maken met Ruud. Snel en accuraat. Kan alleen maar zeggen dat het een 100% aanrader is.

Henk en José Philipsen

Het Sarah-feestje van José is mede dankzij de iPad-muziekzuil van Fuif Geluid een supergezellige achtertuin-party geworden. Een grote keuze uit de meest uiteenlopende songs van toen en nu. Eigen playlists maken is erg eenvoudig. Twee prima speakers zorgen voor een top geluid. Een aanrader!

Jos

Op 27 juni had ik samen met twee andere mensen een feest georganiseerd. Het geluid dachten we goed geregeld te hebben tot we alles aangesloten hadden, zeer slecht. Op de avond van de 26e contact opgenomen met Ruud en heel snel iets kunnen regelen tegen een schappelijke prijs en ook nog voorzien van extra aansluitmateriaal. Heel tevreden!

Carlos en Margreet Hermans

17 Mei is voor ons een te gekke herinnering geworden. Op deze dag hebben we ons bruiloftsfeest gehad. Alles klopte. Ruud heeft voor ons het licht, geluid de aankleding en het draaien verzorgt. Ruud is een gedreven en enthousiaste partner voor een goed feest. Hij begreep ons en samen hebben we er een geweldig feest van gemaakt dit alles voor overigens zeer eerlijke prijzen. Als men wil kijken wat we bedoelen.... De filmpjes zijn te vinden op deze site. Ruud bedankt!

Stichting Bree

Zaterdag 13 juni heeft Stichting Bree voor de aftrap van Sportdorp Maasbree een geluidsset bij Fuif Geluid gehuurd. Goede communicatie vooraf, tijdstip van levering werd ook keurig nageleefd, de installatie werd gebruiksklaar gemaakt door Ruud en na een korte toelichting hebben we er voor plezier aan mogen beleven. Na afloop van het evenement was Ruud meteen weer terplaatse om alles op te ruimen. Keurige service. Ruud bedankt en totziens!

Peter en Debbie

Ruud heeft goed meegedacht over de aanpak van het licht en geluid. De uitwerking was perfect. Het was dankzij Ruud een geweldig feest. Ruud bedankt!

Hub en Ellen Jacobs

Op 6 juni hebben wij dubbel feest gevierd, 30 jarig huwelijk en Sara feest. We hebben gebruik gemaakt van de ipadzuil, super goede muziek en waanzinnig mooi geluid. We hebben een super feest gehad, Ruud bedankt voor je super service, een aanrader voor iedereen die zelf een feest geeft.

Karin van de Moosdijk

Afgelopen zaterdag hebben wij een feest gegeven achter in de tuin, Wij hebben gebruik gemaakt van de iPadmuziekzuil. Super uitkomst, goede muziek goed geluid en makkelijk in gebruik. Voor herhaling vatbaar

Twan Driessen

Afgelopen zaterdag heb ik mijn 50e verjaardag mogen vieren en hebben hiervoor de iPadmuziekzuil gebruikt. Ideaal, iedereen kan zelf zijn nummer eenvoudig zoeken en afspelen. Het was een knal feest waar we nog lang aan zullen terugdenken. Fuif Geluid een aanrader voor ieder feestje.

Daan en Jeanne Mol

Wij wilden voor onze bruiloft in september 2013 graag een bestaande feestlocatie omtoveren naar een ander concept. Hiervoor hebben wij Fuif Geluid ingeschakeld. We zijn samen met Ruud gaan brainstormen en zijn uiteindelijk tot een zeer prettige samenwerking gekomen met de feestlocatie en Fuif Geluid. Het was voor ons precies zoals we gehoopt hadden en zelfs de eigenaren van de feestlocatie wilden hier in de toekomst vaker gebruik van maken vanwege alle positieve reacties

Ons feest heeft dus voor alle partijen goed uitgepakt! Ruud, bedankt voor je medewerking en prettige samenwerking!

Mart en Marlie

30 augustus was onze dag....30 jaar getrouwd, het was een prachtige dag! We hadden het thema parels en vintage en mede dankzij Ruud en André is het top geworden. De hele locatie was vintage aangekleed zelfs de kleding van onze gasten en natuurlijk de muziek helemaal terug in de tijd, Iedereen kon zijn of haar muziek naar wens laten draaien... super! Alles goed geregeld, precies zoals we het wilden en alles was mogelijk... Ruud en André bedankt dat jullie dit samen met ons mogelijk hebben gemaakt!

Mariëtte U.

Afgelopen zaterdag feestje gehad met de iPad zuil van Fuif Geluid. Deze zuil was de ideale oplossing om ons feest muzikaal te verzorgen! Een uitgebreide en gevarieerde muziekkeuze, makkelijk te bedienen en voor iedereen toegankelijk door z'n vorm. Een echte aanrader dus voor elk feest!!

Vriendengroep "De Visclub" Sevenum

Wat een gezellig vriendenkluitfeestje hebben wij gehad, het was top!! Mede dankzij een mooi geluidje van Fuif Geluid. In de late uurtjes werd het zelfs een hele karaoke. Ruud Bedankt! 

Niëns Horeca

Een samenwerking met Fuif Geluid staat voor een betrouwbare, degelijke service. Flexibel in omgang en meedenkend.

Schrijf ook een recensie

Naam *

Dit veld is verplicht
Vertel over uw ervaring: *

Dit veld is verplicht
Tik de code over *
Tik de code over

Invalid Input