Wie zijn wij

Fuif Geluid is een jong, creatief en innovatief bedrijf dat in 2010 is opgericht en weet door de kennis en ervaring het beste kan bieden voor uw feest. Wilt u een feest organiseren en bent u op zoek naar het juiste licht en geluid voor een goede prijs? Fuif Geluid heeft een groot aanbod, een diversiteit aan mogelijkheden en geeft u advies voor een geslaagd feest!

Fuif Geluid is een onderdeel van  Logo Ruud Verhaag

Fuif Geluid richt zich met name op de kleinere feesten, Voor grotere feesten en of speciale feesten/wensen kunt u bij Ruud Verhaag Licht Geluid Beleving terecht.

Ons aanbod bestaat uit:

Zoekt u geluid voor o.a. een tuinfeest dan is de muziekzuil de ideale uitkomst. Gaat het om een bedrijfsfeest, bruiloft, of een verjaardagsfeest? Dan kunt u gaan voor een drive-in show met de vele mogelijkheden. Om een bepaalde sfeer te creëren kunt gebruik maken van verschillende decoratieve producten. Daarnaast, als aanvulling op uw feest voor de kleintjes of communiefeest, kunt u kiezen uit de entertainment sets zoals karaoke en de gameset.

Fuif Geluid heeft ook een zéér groot aanbod van (led)verlichting. Er zijn verschillende mogelijkheden om uw fuif compleet te maken.

Bent u niet in de gelegenheid om het zelf op te komen halen, geen probleem ook onze bezorgservice kan u van dienst zijn.

Kijk gerust eens rond op deze site zoekt u iets wat er niet op staat, of heeft u een vraag? neem dan even contact op. Omdat Fuif Geluid blijft groeien worden er met regelmaat nieuwe producten aan het verhuur assortiment toegevoegd.

Een betrouwbare service voor een hele mooie prijs...

Dat is Fuif Geluid!

 

Graag tot op uw Fuif!

Met vriendelijke groet

Ruud Verhaag